Rondvaarten Middelburg

Rondvaarten Middelburg

Vanaf de Loskade te Middelburg (tegenover het NS-station) vertrekt er in de periode van zaterdag 12 juni t/m zondag 26 september 2021, op zaterdag, dinsdag, woensdag en donderdag een rondvaart. In juli en augustus dagelijkse afvaarten.

In verband met Corona-situatie graag vooraf een mail zenden, inclusief datum dat u wenst mee te varen. In september op zaterdag, dinsdag, woensdag en donderdag rondvaarten. Op woensdag 22 september is er een Rondvaarten vanuit Middelburg.

N.B. Op vrijdag en zaterdag in juli en augustus vaart de “Lady Madeleine” vanuit Vlissingen

De rondvaart vanuit Middelburg naar het Veerse Meer gaat door het Kanaal door Walcheren richting Veere. Mede door de hoogte van het moderne schip heeft u een prachtig wijds uitzicht over Walcheren. Aan het einde van het Kanaal door Walcheren zal de rondvaartboot een schutting maken in de sluis van Veere.

Nadat u een echte schutting heeft meegemaakt bereikt de rondvaartboot het Veerse Meer. Vervolgens is er een korte tussenstop in Veere, waarna er een vaartocht over het watersport- en natuurgebied Veerse Meer wordt gemaakt. Na ongeveer 3 uur zal het schip weer terugkeren aan zijn vaste ligplaats Loskade Middelburg.

Hieronder zal een verdere weergave worden gegeven over de aspecten van de rondvaart vanuit Middelburg:

..

Volledig ITS-certificeert

Faciliteiten

De “Lady Madeleine” is een moderne dag passagiersschip/ rondvaartboot en is zodanig ook uitgerust.
Het schip beschikt, als enige rondvaartboot in Zeeland over het ITS-certificaat, Het is dus geheel is aangepast voor mindervalide mensen (rolstoellift, geen drempels en minder-toilet).
Ook is er een bar/restaurant aanwezig waar u verschillende dranken als lekkernijen kunt bestellen.

Mindervalide lift Lady Madeleine

Vertrektijd

Dagelijks, in de periode vanaf zaterdag 12 mei 2021 t/m zondag 26 september 2021 vertrekken de rondvaarten Middelburg. In deze periode is het soms wel mogelijk dat op sommige dagen het schip is volgeboekt. Reserveren is alleen mogelijk per mail. Op deze wijze kunnen wij uw reservering effectief vastleggen. Met name voor groepen (> 10 personen) is dit ook bijvoorbeeld mogelijk via het contactformulier (svp volledig invullen).
De rondvaarten vanuit Middelburg vertrekken om 14.00 uur en eindigen ongeveer rond 17.15 uur. Op aanvraag is het bovendien mogelijk om eerder een rondvaart (10.15 uur) te maken. Hiervoor geldt een minimum van 20 personen, naast een reservering vooraf.

Prijzen

De kosten voor de vaartocht vanuit Middelburg bedragen voor volwassenen:€ 15,75
Voor kinderen vanaf 4 t/m 11 jaar geldt een tarief van€ 10,75
Ook is het mogelijk een hond, aangelijnd mee te nemen tijdens de rondvaart:€ 2,00

Voor grote gezelschappen/ groepen gelden voor de rondvaart Middelburg speciale tarieven. Deze kunt u middels het contactformulier opvragen.

Catering

Onder de rondvaart kunt u aan de bar verschillende dranken en lekkernijen verkrijgen. Er is een kleine kaart waaruit u een brede keuze kunt maken. Mocht u onder de vaartocht iets speciaals willen nuttigen, waaronder een uitgebreidere lekkere lunch of bijvoorbeeld koffie met gebak, gelieve dit vooraf, middels het contactformulier, aan te geven.

Kaartenverkoop

De kaartverkoop vindt, voor vertrek, aan boord plaats. Hier kunt u, via bijvoorbeeld pinnen, uw entreekaart verkrijgen. Het is heden niet meer mogelijk bij de Touristshop  / VVV Middelburg kaarten vooraf te kopen.

Parkeren

Parkeren is mogelijk op korte afstand van de boot. Zowel voor valide, als minder-validen zijn er op korte afstand (50 mtr) afdoende betaalde parkeermogelijkheden. Dat geldt ook voor touringcarbussen (20 mtr)

Vragen/Opmerkingen

Mocht u nog vragen of opmerkingen over de Rondvaarten hebben, kunt u het contactformulier, zo compleet mogelijk met uw specifieke vragen, invullen.

Buitendek