Rondvaarten Middelburg

Rondvaarten Middelburg

Na 27 jaar zijn er geen rondvaarten meer Vanaf de Loskade te Middelburg.

N.B. Op enkele vrijdagen en zaterdagen in juli en augustus zijn er nog wel zeehonden-vaartochten vanuit Vlissingen

De rondvaart vanuit Middelburg naar het Veerse Meer ging door het Kanaal door Walcheren richting Veere. Mede door de hoogte van het moderne schip heeft u een prachtig wijds uitzicht over Walcheren. Aan het einde van het Kanaal door Walcheren zal de rondvaartboot een schutting maken in de sluis van Veere.

Nadat u een echte schutting heeft meegemaakt bereikt de rondvaartboot het Veerse Meer. Vervolgens is er een korte tussenstop in Veere, waarna er een vaartocht over het watersport- en natuurgebied Veerse Meer wordt gemaakt. Na ongeveer 3 uur zal het schip weer terugkeren aan zijn vaste ligplaats Loskade Middelburg.

Hieronder zal een verdere weergave worden gegeven over de aspecten van de rondvaart vanuit Middelburg:

N.B. Tijdens de rondvaart is het i.v.m. beperkte signaal niet mogelijk om pin-transacties te doen. Consumpties zijn tegen contante betaling te verkrijgen

Volledig ITS-certificeert

Faciliteiten

De “Lady Madeleine” is een modern(e) dagpassagiersschip/ rondvaartboot en is zodanig ook uitgerust.
Het schip beschikt, als enige rondvaartboot in Zeeland over het ITS-certificaat. Het is dus geheel is aangepast voor mindervalide mensen (rolstoellift, geen drempels en minder-valide toilet).
Ook is er een bar/restaurant aanwezig waar u verschillende dranken, als lekkernijen kunt bestellen.

Mindervalide lift Lady Madeleine

Vertrektijd

Dagelijks, in de periode vanaf zondag 30 april 2023 t/m donderdag 28 september 2023 vertrekken de rondvaarten Middelburg. In deze periode kan het mogelijk zijn dat op sommige dagen het schip is volgeboekt. Reserveren is alleen mogelijk per mail. Op deze wijze kunnen wij uw reservering effectief vastleggen. Met name voor groepen (> 10 personen) is dit ook bijvoorbeeld mogelijk via het contactformulier (svp volledig invullen).
De rondvaarten vanuit Middelburg vertrekken om 14.00 uur en eindigen ongeveer rond 17.15 uur. Op aanvraag is het bovendien mogelijk om eerder een rondvaart (10.15 uur) te maken. Hiervoor geldt een minimum van 20 personen, naast een reservering vooraf.

Prijzen

De kosten voor de vaartocht vanuit Middelburg bedragen voor volwassenen:€ 17,95
Voor kinderen vanaf 4 t/m 11 jaar geldt een tarief van€ 11,75
Ook is het mogelijk een hond, aangelijnd mee te nemen tijdens de rondvaart:€ 2,00

Voor grote gezelschappen/ groepen gelden voor de rondvaart Middelburg speciale tarieven. Deze kunt u middels het contactformulier opvragen.

Catering

Tijdens de rondvaart kunt u aan de bar verschillende dranken en lekkernijen verkrijgen. Er is een kleine kaart waaruit u een brede keuze kunt maken. Mocht u gedurende de vaartocht iets speciaals willen nuttigen, waaronder een uitgebreidere lekkere lunch of bijvoorbeeld koffie met gebak, gelieve dit vooraf, middels het contactformulier, aan te geven.

Kaartenverkoop

De kaartverkoop vindt, voor vertrek, aan boord plaats. Hier kunt u, via bijvoorbeeld pinnen, uw entreekaart verkrijgen. Het is heden niet meer mogelijk bij de Touristshop  / VVV Middelburg kaarten vooraf te kopen. Drankjes en consumpties svp contant.

Parkeren

Parkeren is mogelijk op korte afstand van de boot. Zowel voor validen, als minder-validen zijn er op korte afstand (50 mtr) afdoende betaalde parkeermogelijkheden. Dat geldt ook voor touringcarbussen (20 mtr)

Vragen/Opmerkingen

Mocht u nog vragen of opmerkingen over de Rondvaarten hebben, kunt u het contactformulier, zo compleet mogelijk met uw specifieke vragen, invullen.

Buitendek