Rondvaarten Middelburg

Rondvaarten Middelburg

Vanaf de Loskade te Middelburg (tegenover het NS-station) vertrekt er in de periode zondag 29 april t/m donderdag 27 september dagelijks een rondvaart.

N.B. Op vrijdag in juli en augustus vaart de “lady Madeleine” vanuit Vlissingen

De rondvaart vanuit Middelburg naar het Veerse Meer, gaat door het Kanaal door Walcheren richting Veere. Mede door de hoogte van het moderne schip heeft u een prachtig wijds uitzicht over Walcheren. Aan het einde van het Kanaal door Walcheren zal de rondvaartboot een schutting maken in de sluis van Veere.

Nadat u een echte schutting heeft meegemaakt, vaart de rondvaartboot op het Veerse Meer, waarna een korte tussenstop in Veere een vaartocht over het watersport- en natuurgebied Veerse Meer wordt gemaakt. Na ongeveer 3 uur zal het schip weer terugkeren aan zijn vaste ligplaats Loskade Middelburg.

Hieronder zal een verdere weergave worden gegeven over de aspecten van rondvaart vanuit Middelburg:

Volledig ITS-certificeert

Faciliteiten

De “Lady Madeleine” is een moderne dag passagiersschip/ rondvaartboot en is zodanig ook uitgerust.
Het schip beschikt, als enige rondvaartboot in Zeeland over het ITS-certificaat, hetgeen weergeeft dat zij geheel is aangepast voor mindervalide mensen (rolstoellift, geen drempels en minder-toilet).
Ook is er een bar/restaurant aanwezig waar u verschillende dranken als lekkernijen kunt bestellen.

Mindervalide lift Lady Madeleine

Vertrektijd

Vanaf zondag 29 april 2017 t/m donderdag 27 september 2018 vertrekken de rondvaarten Middelburg dagelijks. Wel is het mogelijk dat op sommige dagen het schip is volgeboekt. Indien u wenst te reserveren is dit, om een goede registratie te verkrijgen, alleen mogelijk per mail. Met name voor groepen (> 10 personen) is dit ook bijvoorbeeld mogelijk via het contactformulier (svp volledig invullen). De rondvaarten vanuit Middelburg vertrekken om 14.00 uur en eindigen ongeveer rond 17.15 uur. Op aanvraag is het bovendien mogelijk om eerder een rondvaart (10.15 uur) te maken. Hiervoor geldt een minimum van 20 personen, naast een reservering vooraf.

Prijzen

De kosten voor de vaartocht vanuit Middelburg bedragen voor volwassenen:€ 14,95
Voor kinderen vanaf 4 t/m 11 jaar geldt een tarief van€ 10,25
Ook is het mogelijk een hond, aangelijnd mee te nemen tijdens de rondvaart:€ 2,00

Voor grote gezelschappen/ groepen gelden voor de rondvaart Middelburg speciale tarieven. Deze kunt u middels het contactformulier opvragen.

Catering

Onder de rondvaart kunt u aan de bar verschillende dranken en lekkernijen verkrijgen. Er is een kleine kaart waaruit u een brede keuze kunt maken. Mocht u onder de vaartocht iets speciaals willen nuttigen, waaronder een uitgebreidere lekkere lunch of bijvoorbeeld koffie met gebak, adviseren wij u dit vooraf aan te geven en middels het contactformulier daarvoor te reserveren.

Kaartenverkoop

De kaartverkoop vindt aan boord, voor vertrek, plaats. Hier kunt u via bijvoorbeeld pinnen uw entreekaart verkrijgen. Het is niet meer mogelijk bij de Touristshop kaarten vooraf te verkrijgen.

Op donderdag 5 juli zijn de rondvaarten geheel volgeboekt

Parkeren

Parkeren is mogelijk op korte afstand van de boot. Zowel voor valide als minder-validen is er op korte afstand (50 mtr) afdoende betaalde parkeermogelijkheden. Dat geldt ook voor touringcarbussen (20 mtr)

Vragen/Opmerkingen

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over de Rondvaarten vanuit Middelburg verzoeken wij u het contactformulier, zo compleet mogelijk met uw specifieke vragen in te vullen.

Buitendek