Locaties

Vanuit verschillende locaties in Zeeland verzorgen wij rondvaarten. Vanuit Middelburg en Veere verzorgen wij vanaf zondag 30 april t/m donderdag 28 september, dagelijks reguliere rondvaarten. Vanuit Vlissingen kunnen wij ook vaartochten verzorgen, alleen dit is op afspraak.

Buiten de reguliere vaarperiode is het ook mogelijk één van de schepen af te huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of relatievaartocht. Varen kan, naast de aangegeven locaties ook vanuit bijvoorbeeld Terneuzen, Willemstad, Goes, Yerseke of bijvoorbeeld naar of vanuit Antwerpen

locaties - middelburg

Middelburg

Vanuit Middelburg verzorgen wij met de “Lady Madeleine” rondvaarten naar het Veerse Meer. U kunt inschepen aan de Loskade in Middelburg (t.o. Het NS station) om met volle teugen te genieten van de zon, natuur en recreatie. Vertrek is om 14.00 uur.

Lees verder op de website van Rondvaart Middelburg

Veere

Vanuit Veere verzorgen wij vanaf de steiger Campveerse Toren, dagelijks rondvaarten op het Veerse Meer. De eerste afvaart is om 11.00 uur, de laatste om 17.00 uur.
De duur van de vaartocht is 1 of 2 uur.

Lees verder op de website van Rondvaart Veere

Vlissingen

Vanuit de binnenhaven van Vlissingen kunnen wij op afspraak rondvaarten over de Westerschelde verzorgen. Dit is op aanvraag voor besloten groepen het gehele jaar mogelijk. Daarnaast is het in juli en augustus op elke vrijdag mogelijk om een reguliere rondvaart te maken.

Lees verder op de website Rondvaart Vlissingen