REDERIJ DIJKHUIZEN

Varen is altijd afwisselend, boeiend en enerverend voor u en uw gasten

Rederij Dijkhuizen beschikt op dit moment over 2 dagpassagiersschepen waarmee rondvaarten, bruiloften, productpresentaties, semimars en verschillende bedrijfsuitjes worden georganiseerd.

Het vaargebied van onze Rederij betreft met name de wateren in Zeeland, w.o. Westerschelde, Sloehaven, Oosterschelde als zowel het Veerse Meer zijn bekende vaargebieden voor onze rederij.

Daarnaast zijn wij ook bekend in België. Zo hebben wij voor verschillende opdrachtgevers in omgeving Antwerpen en ook op het Albertkanaal gevaren.

Onze schepen beschikken over de zwaarste certificeringen, toegekend door Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW), die benodigd zijn om de betreffende wateren te bevaren.

“Lady Madeleine”

Omdat onze rederij over 2 verschillende schepen beschikt, kunnen wij klanten van groot tot klein optimaal bedienen.
Of uw gezelschap van grootte omvang (150 personen) of een selecte groep (25 personen) is, wij hebben het schip voor u beschikbaar!

Het hoogtepunt in het bestaan van de rederij was de vaartocht met Koningin Beatrix in 2005 vanwege haar 25-jarig jubilieum.

Ten aanzien van de voorwaarden hanteren wij de CBRB-vervoersvoorwaarden. Daarnaast hanteren wij ook betalingsvoorwaarden. Beiden worden onder aan deze pagina voor u weergegeven. Ook zijn deze, per mail, bij uw reservering opvraagbaar.

“Stad Veere”

“Stad Veere II”

1289 Vaarten
3 Schepen
12 Evenementen
23 Activiteiten