Personeels- en Bedrijfsfeesten

Feesten van 25 tot 150 personen

Met onze twee schepen verzorgen wij het gehele jaar door verschillende festiviteiten, waaronder verschillende bedrijfsfeesten. De maximum capaciteit voor het vieren van een feest aan boord van onze schepen bedraagt 150 personen. Zowel voor een personeelsfeest voor zo’n 20 á 25 personen, of een groter gezelschap bent u bij ons op het juiste adres.

Vertrek en Aankomst

Onze schepen worden in diverse havens in Zeeland ingezet voor (varende) bedrijfsevenementen. Bedrijfsfeesten kunnen bijvoorbeeld plaatsvinden vanaf Middelburg, Veere of Vlissingen, maar wij kunnen uiteraard ook naar een specifieke locatie in de rest van Zeeland of bijvoorbeeld België varen om vandaar uw bedrijfsfeest inhoud te geven. 

Bij uw feest kunnen wij verschillende maaltijden voor u verzorgen. Het kan van een lunch tot een zeer uitgebreid warm en/of koud buffet. Mogelijkheden te over. Mocht u daarnaast nog andere extra culinaire wensen hebben, kunnen wij deze uiteraard op aanvraag voor u verzorgen. Een overzicht van onze cateringsmogelijkheden kunnen wij u op verzoek doen toekomen.

Faciliteiten

Naast het culinaire aspect kunt u altijd gebruik maken van de aanwezige geluidsfaciliteiten in het door u gewenste schip. Mocht u echter live-muziek wensen, hebben wij verschillende muziekanten die wij u kunnen aanprijzen. 

Andere faciliteiten, zoals het geven van een speech met een korte presentatie of een fotoreportage voor het bedrijfsfeest, middels de aanwezigheid van een beamer en scherm behoort ook tot de gebruiksmogelijkheden. 

Ons is in elk geval op basis van jarenlange ervaring duidelijk, dat bedrijfsfeesten nooit hetzelfde zijn. Een elke bedrijf en/of gezelschap altijd een andere invulling wenst. Wij streven er altijd naar uw feest dan ook op een unieke manier te verzorgen, zodat u altijd met een positief en voldaan gevoel terug kunt denken aan UW feest. 

Wel is het raadzaam om vooraf een afspraak te maken om de gewenste locatie te bekijken en daarna uw wensen met ons door te spreken om uw feest tot een succes te maken.