Bruiloften

Unieke Bruiloften

Bij onze rederij is het mogelijk letterlijk “In het Huwelijksbootje te stappen”. Voor het houden van bruiloften hebben we een uitermate geschikte accommodatie, te weten het moderne partyschip “Stad Veere”. Het is één van de meest unieke trouwlocaties in Zeeland, dat geldt zowel voor de ruimte, de faciliteiten als het niveau van luxe van de accommodatie. Tenslotte is het doel van een bruiloft om “in het HuwelijksBootje” te stappen.
Onze accommodatie “Stad Veere” heeft voor bruiloften een maximumcapaciteit voor 90 personen. Mocht u daarbij een feestmaaltijd willen nuttigen is de accommodatie geschikt voor maximaal 90 personen.

Bruiloft Wolp’dijk

Cateringmogelijkheden

Voor wat betreft de Catering, dat wij in eigen beheer verzorgen, hebben wij diversiteit aan mogelijkheden. Zowel (exclusieve) champagne, als bruidstaarten kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen.
Ook verzorgen wij veel 12,5 , 25 en 40-jarige bruiloften, waarbij het eerder gevierde bruilofsfeest in een ongedwongen sfeer nogmaals in een gezellige omgeving wordt overgedaan. Bij de verschillende bruiloften past ook een geheel eigen invulling. Dat kan ook bijvoorbeeld met middels een muzikale aankleding. Voor wat betreft deze aankleding kunnen wij u ook hierbij adviseren en indien u dat wenst, ook geheel voor u verzorgen.
Voor wat de betreft de vertreklocatie zijn wij niet gebonden. Vertrekplaats Zierikzee, Terneuzen of Antwerpen? Voor ons geen probleem.
Voor ons is het van belang dat u verwachting vooraf, overeenkomt of zelfs wordt overtroffen door het uiteindelijk resultaat: Een Feest om nooit meer te vergeten, zowel voor u, als uw familie en vrienden!

Bruiloft indeling & Salon met Ballonnen

Werkwijze

Voordat u een keuze maakt voor bruiloftslocatie is het raadzaam een analyse te maken van beschikbare locaties. Indien u een unieke locatie wenst en deze besloten wenst te houden, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de afhuur van één van onze unieke (varende) locatie. Ook voor een beperkt budget kunnen wij u van dienst zijn, middels bijvoorbeeld een reguliere (niet besloten) vaartocht. Wij kunnen in dit geval een bepaald gedeelte van het schip voor u reserveren.

Indruk Unieke Locatie

Tenslotte is het ons inziens wel raadzaam om vooraf ook een live- beeld van onze exclusieve locatie(s) te krijgen. Voor een goed beeld kunnen wij een vrijblijvende afspraak met u maken, waarna u een afgewogen oordeel kunt vormen over de exacte locatie waar uw bruiloft zal plaatsvinden.

Catering

Voor wat betreft de catering zijn er een veelheid van mogelijkheden. Zo kunnen wij zorgen voor koude en warme buffetten en verschillende (luxe) lunches, naast bijvoorbeeld bruidstaart. In principe wordt de catering door ons verzorgd. Enkel in bepaalde omstandigheden kunnen wij hiervan afwijken.

Geoffreerde Prijzen

In elk geval hanteren wij geen “vaste aanneem prijzen”, maar reële prijzen. Vaste aanneem prijzen leiden, ons inziens, alleen tot schenken “met de rem”, of leiden tot een beperking van de serviceverlening bij het verstrekken (minimaliseren) van het aantal drankjes of hapjes door de cateraar. Deze wijze van cateren zal achteraf een negatief gevoel voor u en uw gezelschap teweegbrengen. Daarom willen wij graag vooraf alles met u doornemen en concretiseren, zodat uw dag een onvergetelijke dag zal gaan worden, waaraan U nog vaak met een tevreden gevoel aan terugdenkt. Middels deze aanpak willen wij voorkomen dat uw onvergetelijk dag eindigt in een “kantine”-bruiloft.

Entertainment

Bruiloft-indeling

Beslissing

Indien u, uit alle voors en tegens van verschillende locaties, een duidelijke keuze heeft gemaakt voor onze exclusieve locatie(s) zullen wij de wederzijdse afspraken schriftelijk voor u vastleggen. T/m de dag van bruiloft houden wij vanzelfsprekend contact om ontwikkelingen/wensen nog in te passen.

Aanvragen Offerte

Indien u geïnteresseerd bent in onze mogelijkheden, kunnen wij u vrijblijvend een offerte doen toekomen. In deze offerte zullen wij u bijvoorbeeld een gedetailleerde weergave geven van de huurkosten van één van onze partyschepen als een kostenweergave van uw catering wensen c.q. -invulling tijdens uw bruiloft. Daarnaast zullen wij een korte weergave geven over hoe wij, naast het officiële gedeelte bij de ambtelijke stand, uw bruiloft tot onvergetelijke dag wensen te maken.
Informatie kunt u verkrijgen via het Offert -formulier. In verband met vele dagelijkse aanvragen, zouden wij het erg op prijs stellen dat u het invulformulier volledig invult.

Offerte aanvragen?