Familiefeesten

Naast de reguliere vaartochten Veere, is het ook mogelijk de schepen, de “Stad Veere” als de “Stad Veere II” af te huren voor één uw familiefeesten.

Partyschepen

Ons grootste dagpassagiersschip is de “Lady Madeleine”. Dit luxe dagpassagiersschip heeft een feestcapaciteit voor ongeveer 150 tot 180 personen binnen. Op het buitendek kunnen even zoveel mensen genieten van de omgeving. Zowel binnen als buiten kunt u op uw gemakje genieten van uw vaartocht. Het schip kan flexibele worden ingedeeld voor bruiloften of familiefeesten. Het heeft een dansvloer en een ruimte waar bijvoorbeeld een band muziek kan spelen. Ook is het schip geheel aangepast voor minder valide mensen (lift en aangepast toilet). Ook heeft een schip een algehele geluidsinstallatie als een airco.

Het multifunctionele schip “Stad Veere” heeft een besloten capaciteit van 25 tot 90 personen. Dit geldt zowel voor de binnensalon als het bovendek. Het schip is in 2006 gebouwd en geheel geschikt voor diverse evenementen, w.o. familiefeesten en bruiloften. Het heeft als enige locatie in Zeeland, een buffetlift, naast uiteraard airco, luchtbehandeling en een ruime dansvloer.

Het kleinere authentieke schip “Stad Veere II” heeft een besloten capaciteit voor gezelschappen van 15 t/m 25 personen. Dit schip is in de periode mei t/m september, voor feesten en bijeenkomsten, alleen vanaf 18.00 uur ’s avonds beschikbaar.

Alle schepen worden in geheel Zeeland ingezet voor varende evenementen. Deze evenementen kunnen plaatsvinden vanuit vaste ligplaats Veere, als diverse andere Zeeuwse havenplaatsen (bijv. Vlissingen, Breskens, Kats, Kortgene, Zierikzee)

Interieur Stad Veere II i.v.m. Familiefeest

Bruiloften, verjaardagen en familiebijeenkomsten

Op beide schepen kunnen verschillende evenementen worden georganiseerd. Zo worden er verschillende bruiloften (als ook 25e als 40e jarige) aan boord gevierd. Ook is het mogelijk de officiële huwelijksvoltrekking aan boord van één van de schepen te houden.

Daarnaast zijn er ook festiviteiten aan boord, zoals worden er ook verjaardagenfamiliebijeenkomsten als diverse jubilea. Van de evenementen die aan boord plaats hebben gevonden, kunnen wij diverse foto’s doen toekomen.

Catering

Naast het varende aspect, kunnen wij ook uw catering verzorgen. Dat kan middels een echte Zeeuwse koffietafel tot een uitgebreid warm & koud buffet of een totaal verzorgde BBQ op het buitendek van onze schepen onder het genot van een zonnetje en een drankje. Dit verzorgen wij geheel in eigen beheer, zodat wij voor u een constante hoge kwaliteit van onze cateringfaciliteiten kunnen garanderen.

Buffetlift tijdens een familiefeest aan boord van de “Stad Veere”

Buffet Lady Madeleine

Muzikale omlijsting

Ook kunnen wij uw feest compleet aankleden. Zo hebben wij voor de muzikale omlijsting “vaste” muziekanten, die u kunnen begeleiden in al uw wensen. Van klassiek tot pop, van disco tot country. Naast de muzikale entertainment kunnen wij ook een karikaturist en/of een goochelaar voor u regelen. Deze mensen kunnen uw gasten, naast de aanwezige gezelligheid, op een aangename en op uw wensen afgestemde manier bezig houden.

Resultante

Ter bevestiging dat u feest bij ons in goede handen is, kunt u natuurlijk referenties bij ons inwinnen.