Rondvaart Vlissingen

Weleens een rondvaart voor de mooiste Boulevard van Nederland gemaakt met een bezichtiging van zeehonden in de korte nabijheid? Waarschijnlijk niet. Vanaf heden is het mogelijk om zo’n mooie vaartocht te maken.

Varen op de Westerschelde

Op aanvraag zijn er verschillende rondvaarten over de Westerschelde mogelijk. Deze zijn op dit moment alleen mogelijk voor verschillende besloten gezelschappen en groepen vanaf 30 personen. Als u reserveert, kunt u deze unieke rondvaarten vanuit Vlissingen maken.

Wat kunt u verwachten tijdens een rondvaart?

De rondvaarten Vlissingen vertrekken vanuit de Binnenhaven Vlissingen, gaan over de Westerschelde, langs Michiel de Ruyter tot de Nolle. Daarnaast wordt door de aanwezigheid van de grote coasters en containerschepen een actieve maritieme sfeer tijdens de vaartocht gecreëerd. Het geheel maakt deze rondvaart tot een ware belevenis.

Boulevard Vlissingen vanaf de “Stad Veere II”

Boulevard Vlissingen vanaf de “Stad Veere II”

rondvaart Lady Madeleine” op Westerschelde

“Lady Madeleine” op Westerschelde

Varen tot Westkapelle

In Nederland zijn er maar weinig dagpassagiersschepen die op de Westerschelde tot Westkapelle mogen varen. Met de “Stad Veere II” is het onder andere mogelijk voor groepen tot 50 personen over de Westerschelde tot Westkapelle te varen.

Het schip “Stad Veere II” heeft immers als één van de weinige dagpassgiersschepen in Nederland een certificaat hiervoor gekregen.

De duur van de rondvaart, mede afhankelijk van het getijde, is mede afhankelijk van uw wensen. Vertrek- en aankomst vindt meestal in de Binnenhaven Vlissingen plaats.

Vaarperiode

Op aanvraag is het voor gezelschappen het gehele jaar mogelijk met vertrek Binnenhaven Vlissingen, een vaartocht op de Westerschelde te maken. Wij adviseren u ruim vooraf een aanvraag per mail te doen.

Helaas is het voor individuen nog niet mogelijk om een reguliere rondvaart vanuit Vlissingen te maken. Mede door het feit dat wij op dit moment nog geen vaste ligplaats in Vlissingen toegekend hebben gekregen. Uiteraard hebben wij wel het verzoek ingediend bij de Gemeente Vlissingen om een vaste ligplaats mogelijk te maken.

Zeehondjes op de Westerschelde

Zeehondjes op de Westerschelde

Besloten vaartocht met “Stad Veere II"

“Stad Veere

Locatie en parkeren

De opstapplaats voor de rondvaart is op dit moment mogelijk bij de kleine sluis in de Binnenhaven van Vlissingen.
Parkeren kunt u op de gratis parkeerplaatsen bij het NS-Station.

Wij hopen u temogen  verwelkomen op één van onze rondvaarten vanuit Vlissingen.