Rondvaart Vlissingen met Zeehondensafari 2024

Weleens een rondvaart voor de mooiste Boulevard van Nederland gemaakt met een bezichtiging van zeehonden in de korte nabijheid? Waarschijnlijk niet. Vanaf heden is het mogelijk om zo’n mooie zeehondensafari met Rondvaart Vlissingen te maken. Deze rondvaart vindt plaats op vrijdagen & zaterdagen in Juli en Augustus vanuit de Binnenhaven van Vlissingen.

Rondvaarten en Zeehondensafari’s Vlissingen op de Westerschelde

Er zijn verschillende rondvaarten en er is zelfs een zeehondensafari over de Westerschelde vanuit Vlissingen mogelijk. Zo’n rondvaart is mogelijk voor zowel individuen als voor besloten groepen.

Voor wat betreft besloten groepen, is dit het hele jaar mogelijk.
Ten aanzien van de reguliere rondvaarten is dit in juli en augustus op de vrijdagen ook mogelijk voor U al uw familie, vrienden of kennissen.

Wat kunt u verwachten tijdens de rondvaarten in Juli en Augustus?

De rondvaarten Vlissingen vertrekken vanuit de Binnenhaven Vlissingen, gaan over de Westerschelde, langs Michiel de Ruyter tot de Nolle en naar de Hooge Platen, waar zeehondjes liggen uit te rusten. Daarnaast wordt door de aanwezigheid van de grote coasters en containerschepen een actieve maritieme sfeer tijdens de vaartocht gecreëerd. Het geheel maakt deze rondvaart tot een ware belevenis. Vertrek is 11.30 uur, aankomst ongeveer 14.30 uur

Reserveren voor deze vaartochten is gewenst. Dit kunt u alleen doen middels het zenden van een mail met uw adres, woonplaats en telefoonnummer en het aantal personen waarmee u een unieke vaartocht wilt maken naar info@rondvaartvlissingen.nl

N.B. Op een aantal dagen in augustus volgeboekt!

Ruim vooraf reserveren is wel gewenst.

Kaartjes zijn op de dag zelf, indien er nog kaarten beschikbaar zijn, eventueel, aanvullend op de reserveringen, ook aan boord verkrijgbaar. U kunt dan het beste om 11.00 uur inschepen.

Eventuele drankjes, lekkernijen of broodjes zijn aan boord verkrijgbaar

Extra afvaarten voor besloten familie- en/of bedrijfsvaartochten: contact

Boulevard Vlissingen vanaf de “Stad Veere II”

Rondvaart Vlissingen voor de Boulevard tijdens een zeehondensafari

rondvaart Lady Madeleine” op Westerschelde

Rondvaart Vlissingen op de Westerschelde

Unieke vaartocht tot Westkapelle

In Nederland zijn er maar weinig dagpassagiersschepen die op de Westerschelde tot Westkapelle mogen varen. Met de “Stad Veere II” is het onder andere mogelijk voor groepen tot 50 personen over de Westerschelde tot Westkapelle te varen.

Het schip “Stad Veere II” heeft immers als één van de weinige dagpassgiersschepen in Nederland een certificaat hiervoor gekregen.

De duur van de rondvaart, mede afhankelijk van het getijde, is mede afhankelijk van uw wensen. Vertrek- en aankomst vindt meestal in de Binnenhaven Vlissingen plaats. Deze vaartocht is speciaal voor besloten gezelschappen.

I

Rondvaart Vlissingen : Vaarperiode

Op aanvraag is het voor gezelschappen gedurende het gehele jaar mogelijk met vertrek Binnenhaven Vlissingen, een rondvaart over de Westerschelde te maken. Wij adviseren u ruim vooraf een aanvraag per mail te doen.

Voor individuen is het in juli en augustus mogelijk om een reguliere zeehondensafari vanuit Vlissingen met de “Stad Veere” te maken. Voor deze periode hebben wij een opstapplaats in de binnenhaven van Vlissingen.
De rondvaart vertrekt rond 11.30 uur en we zijn ongeveer 14.30 uur terug.

Voor besloten vaartochten met de “Stad Veere II” hebben wij helaas nog geen vaste ligplaats in Vlissingen toegekend gekregen. Uiteraard zullen wij ons inspannen om ook hiervoor een vaste ligplaats te verkrijgen. Het verzoek is reeds ingediend bij de Gemeente Vlissingen om dit mogelijk te maken. Desondanks is het op aanvraag wel mogelijk middels een besloten wijze een vaartocht te maken, voor kleine gezelschappen

Zeehondjes op de Westerschelde

Rondvaart naar Zeehondjes op de Westerschelde

Besloten vaartocht met “Stad Veere II"

Rondvaart met “Stad Veere

Locatie, parkeren en kaartverkoop

De opstapplaats voor de rondvaart in juli en augustus is in de Binnenhaven (voor de sluis); “Sluiskade“. (bij watertaxi)
Parkeren kunt u gratis op korte nabijheid van de vertrekplaats  op het parkeerterrein van het NS-Station.

Reserveren kunt u via info@rederij-dijkhuizen.nl of info@rondvaartvlissingen.nl
Entreekaartjes: € 20,75 volwassenen, €11,75  kinderen (t/m 11 jaar). Kaartjes ook aan boord verkrijgbaar

Voor besloten gezelschappen (“Stad Veere II”) is het ook mogelijk in de haven van Vlissingen in te schepen. Parkeren kunt u bij de opstaplocatie of op de gratis parkeerplaatsen bij het NS-Station.

Wij hopen u te mogen  verwelkomen op één van onze rondvaarten vanuit Vlissingen.